hepsişifa 4

10 Kasım 2009 Salı

Kayısı çekirdeği yağı ve faydaları

Kayısı çekirdeği yağı ve faydaları
Kayısı çekirdeği yağı cildi gençleştiriyor.

Kayısı çekirdeği yağı tüm ciltlere uygun doğal bir üründür. Kayısı çekirdeği yağı özellikle ileriki yaşlarda ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor.

Kayısı çekirdeği yağı yoğun miktarda A vitamini içerdiğinden cildi nemlendirip, doğal bir canlılık ve parlaklık vererek, akneleri temizliyor.

Kayısı yağı aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, karotin ve betakaroten maddelerini içeriyor. Kayısı yağı yaşlanmayla ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor. Cildin doğal güzelliği için haftada bir gün, kuru ciltlerde ise günde bir defa deriye kayısı yağı sürülmesini tavsiye ediyoruz.

Ahmet Maranki
Kayısı çekirdeği yağı ve faydaları




Fasulyenin Faydaları Ahmet Maranki Anlatıyor



Fasulye hem besleyici bir sebzedir hemde şifa değeri çok yüksektir.
Özellikleri : Vücudun çalışmasını, gelişmesini ve kuvvetlenmesini sağlar. Yaprakları da çay gibi kullanılabilir. Bedenin ve zihnin yorgunluklarını en aza indirebilir. Taze fasulye de A, B1 vitamini ve potasyum bulunmaktadır.

Önerilen Hastalıklar : Pankreas bezesinin gereği gibi çalışmasını sağlar. İnsülin ifrazatını artırır. Böylece şeker hastalığını önler. Kandaki şeker miktarını düşürür.

Taze fasulyede bulunan bazı maddeler, kalbi, karaciğeri ve böbrekleri kuvvetlendirir. Zehirlenmelerden sonra yenilecek olursa zehrin etkisini azaltır.

Ahmet Maranki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder