hepsişifa 4

17 Aralık 2009 Perşembe

Bel fıtığına tamamen doğal, ameliyatsız, denenmiş bir bitkisel tedavi

Burda bir sitede gördüğüm belfıtığıyla ilgili bir yazı ilgimi çekti.Çünkü 28 Yıldır bende bu hastalıktan muzdaripim.3Tane belimde 2 Tanede boynumda olmak üzere 5 adet fıtıkla yaşamımı sürdüyorum.Ameliyat olmadım hep kaçtım.Fizik tedavi,ilaç tedavisi idare edip gidiyorum.Okuduğum yazıyı aynen aktarıyorum.Bende isterim denemeyi ama bakım lazım.




Bel fıtığına tamamen doğal, ameliyatsız, denenmiş bir bitkisel tedavi


Sevgili ziyaretçiler.
Bizim denemiş ve faydalanmış olduğumuz bu tedaviyi Allah cc. rızası için sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bu tedavi tamamen bitkisel ve hiçbir yan etkisi yoktur.
Yalnız bunu yapacak olan hastanın önceden bel fıtığından ameliyat olmamamış olması lazım.
150 gr küçük doğranmış kuru inciri ve 60 gr kuru bamyayı 8 su bardağı suya katıp bamyalar yumuşayıncaya kadar kaynatıyoruz.
Bamyalar sellenince 1 fincan hakiki zeytinyağı,1 fincan taze limonun suyu,30 gr kuru nane ve 150 gr hakiki balı da bu kaynayan karışıma ekliyoruz. 10 dakika kadar daha kaynatıp bunları blenderla lapa haline getiriyoruz.
Karışımımız hazır…
Daha sonra bir çarşafı ikiye kkatlayıp karışımı biraz sogğuttuktan sonra çok soğuk değil vücudu çok yakmnayacak sıcaklıktayken o çarşafın üzerine döküyoruz.bel bölgesini kuyruksokumu bölgesine kadar kaplayacak şekilde yayıyoruz , rahatsız olan kişi bu karışımın üzerine beli denk gelecek şekilde yatacak. Belinden kuyruk sokumu kemiğine kadar saracak şekilde sarıyoruz güzelce .En dışa da karışımı dışarı taşırmayacak şekilde güzelce bir poşetle sarıyoruz.
BU şekilde hasta oaln kişi üç gün boyunca zaruri ihtiyaçları hariç yataktan çıkmayacak. Yattığı oda havalanmayacak, yani soğuk olmayacak. Mümkünse bu karışım soğumaması için elektrikjli battaniya kullanılacak.
Üç gün sonra hasta bu karışımı belinden çıkaracak ,güzel bir banyo yapacak.Banyodan sonra viksle limonu karıştırıp bele güzelce masaj yapılacak .
masajın ardından yakı yapıştırılacak bütün bel biölgesi kaplanacak şekilde.
Mümkünse 4-5 gün yine dışarı çıkmadan evde istirahat edilecek.Evin içinde dolaşılabilir. Fakat beli soğuk hava ile temas ettirmeyecek.
Yakalar çıktıktan sonra tekrar viks ve limon suyu ile masaj yapılacak bir kaç gün.
Bir ay boyunca mümkün mertebe bel yorulmayacak, ağır işler yapılmayacak.
Bir kaç ayda hasta tamamen eski sağlığına döüyor biiznillah.
BU tedavi bir çok defa denenmiştir.
Ve netice alınmıştır.
Kayseride bir Doktor bu tedaviyi uygulamıştır.
Bize de bir dua ederseniz çok sevinizriz.
Anlaşılmayan yerleri ve ya sorularınızı buraya yazabilirsiniz.
Hepinize sağlıklı günler dileriz.


Usluu.

Menzil Yolu-başka bahar

12 yorum:

  1. SA.Hicri yılınız mubarek olsun..çok önemli bir konu inş.faydalananlar olur.. benim belimde kireçlenme var şu an fizik tedavisi oluyorum,bu konuda bilginiz varmı yani kreçlenmeyi bitki ile tedavisi varmı bilgilendirirseniz sevinirim..A.E.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir farkli versiyonunu deniyorum suan. 750 gr taze bamya, 15 adet yatak limon ( eski limon), 15 adet asprin. Dondurulmus bamyada olur.
      Hepsini bir blendirda cekiyoruz, lapa oluyor.

      Sil
  2. A.SLM.Sizinde Mubarek olsun.Kireçlenme benimde sorunum ama hiç bir şey denemedim daha.

    YanıtlaSil
  3. adıyaman kahta12 Nisan 2012 23:55

    SA.ben iki defa bel fıtığı ameliyatı geçirdim bu doğal ilaç te
    davisini bende deneyebilirmiyim
    şimdiden ALLAHrazı olsun

    YanıtlaSil
  4. herkese sağlıklı günler dilerim Ben bu Karışımı uyguladım ve gerçekten işe yarıyor ağrılarım çok fazla idi bu uygulamadan sonra tamamen eski halime geri döndün hepinizden allah razı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gercekmi söylüyosun kardeş

      Sil
    2. bana cebini yazarmısın ersin sag benim numaram 05342523235 bu kürü uygulayanlar allah rızası icin arasın ben ümit yalçın

      Sil
  5. R.E. 8 yasinda polinoropati hadtasi oglum var. Ayaklari uc yildir disa dogru basiyor. Ameliyat diyorlar. Baska bir tedavisi veya hastaligi taniyan var mi? Allah rizasi icin bana yazin veya arayin 05054845288

    YanıtlaSil
  6. Bizede bu bamya aspirin ve limonu denedik 2 gun bir gece kalacakmis bakalim nasil okacak

    YanıtlaSil
  7. arkadaslar deneyen varmi bamya olayini...sonuclar nelerdir lutfen cvp yazan olursa cok sevinirim...16 yasinda arkadasimin kizi var ve ameliyat diyorlar...yazin lutfen..siyah turp olayini duymustum ama bilemiyorum tabii...tesekurler
    email?<<< silvia1982@dir.bg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde ağrılarım çoktu doktor ameliyat dedi ben bamya kürünü nü denedim çok faydasını gördüm sardığım 3 gün çok ağrı yaptı şimdi Allah tavsiye edenlerden razı olsun denemekten zarar gelmez

      Sil
  8. merhaba, peki bel fitigi ameliyati olanlar ne yapmasi gerekir???.tesekkürler.

    YanıtlaSil